Camillen 60

In mijn praktijk werk ik met het merk Camillen 60.

Het voornaamste bestanddeel van Camillen 60 is de van het Kamilleplantje afkomstige azuleen. Door waterdampdestillatie wordt uit de vers geplukte kamilleplantjes de aromatische kamille-olie gewonnen. Deze vluchtige olie bevat ongeveer 10% van het donkerblauw gekleurde azuleen. Van oudsher staat azuleen al bekend om zijn weldadige invloed op de gevoelige, snel geïrriteerde huid en om deze reden wordt azuleen ook veel toegepast in natuurlijke cosmetica.

Fussbalsam
€ 12,45

Een kwalitatief hoogstaande balsem voor de dagelijkse verzorging van uw voeten. Vitaliserend en aangenaam fris voor vermoeide en belaste voeten. Hij vermindert eeltvorming en voorkomt gesprongen hielen en een ruwe huid, uw huid wordt weer zacht en elastisch.

Fussbalsam Plus
€ 12,45

Een vethoudende voetbalsem, voor de dagelijkse verzorging van voeten met een zeer droge, ruwe huid. De samenstelling, met kamillenextract, azuleen, allantoïne, menthol en kamfer, lijkt op de formule van de normale voetbalsem. Door zijn hogere vaseline-gehalte is deze vethoudende balsem echter nog effectiever bij de verzorging van zeer droge en geïrriteerde huidgedeeltes..

Schrunden creme
€ 14,75

Voor de zeer ruwe en gekloofde huid. Deze intensief verzorgende voetcreme op basis van zuivere witte vaseline bevat naast verzorgende kamillenolie een uiterst doeltreffende combinatie van vitamine A, vitamine E en wortelolie, speciaal voor de behandeling van rode, ruwe en gesprongen huid. Bovendien werken deze actieve bestanddelen zeer effectief tegen huidveroudering en droge, schilferende huid.

Hydro creme
€14,75

De combinatie van werkstoffen als Kamille, Panthenol, glycerine en allantoïne dringen door tot de diepere lagen van de huid en ondersteunt zo de natuurlijke huideigenschappen. Verzorgt en werkt weefselregenatie verhogend. De huid wordt zacht, glad en eeltvorming verminderd.

 

Klik hier voor de Camillen 60 website.